Carports en terrasoverkappingen

Terrasoverkapping Cubola

Cubola vrijstaand 4 x 4M.

Beschrijving

De Kubola is ontstaan uit de vraag naar strakke losstaande terrasoverkappingen, om ook op lastige plaatsen, beschermd en beschut van het terras te genieten. Vervolgens is dit type zonnewering voorzien van een design uitstraling en daardoor uniek in zijn soort. Dit systeem kan zowel vrijstaand, als aan een gevel of op een dakterras worden gemonteerd. Bovendien is het de enige zonwering die volledig horizontaal is waarbij het doek volledig uit het zicht verdwijnt wanneer men de zon niet wil weren. Indien gewenst kan het doek ook in een variabele hoek gesteld worden om bv. laagstaande zon te weren of regenwater af te laten lopen. De Cubola kan oneindig uitgebreid worden door het koppelen van verschillende systemen, zodat grote oppervlakten ook beschermd kunnen worden. Dit maakt het tot een ideaal zonneweringsproduct voor openbare instellingen en horecagelegenheden of particuliere markten waar bescherming tegen hinderlijke zon en schadelijke UV-straling gewenst is.

Technische details

Het vrijstaande alu frame van de Kubola is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium die in enkele standaardkleuren verkrijgbaar is of mits supplement ook in eigen ral-kleur naar keuze. De maximum afmeting is 4 x 4 meter waarbij de hoogte te kiezen is. Binnen deze afmetingen zijn alle maten mogelijk in maatwerk. Door de Cubola te koppelen kunnen grotere afmetingen worden gerealiseerd. Standaard is het onderhoudsarme frame beschikbaar in wit en antraciet grijs structuurlak. Naast het gewone zonneweringdoek is de Cubola ook met regenwerend doekuitvoering zodat men er ook tijdens een bui eronder kan blijven genieten.

Eigenschappen

De Kubola is enkel elektrisch bedienbaar met een afstandsbediening eventueel aangevuld door een zon- en windautomaat voor beveiliging of gebruiksgemak. De Cubola werkt standaard met 2 motoren; 1 motor die in de oprolbuis zit zorgt ervoor dat het horizontale doek wordt opgerold, de andere motor zorgt ervoor dat de voorzijde van het scherm zich naar beneden en weer omhoog beweegt. Deze systemen worden uitgerust met Somfy motoren.

Extra informatie

Door de verticale alu masten is deze terrasoverkapping natuurlijk verder uit te breiden indien gewenst tegen wind doormiddel van een windvaste screen of vaste terrasafshermingen. Net als bij een gewoon zonnescreen kan men hier gewoon doorheen kijken. De windvaste screen wordt gefixeerd tussen de staanders zodat het een windscherm vormt met enige transparantie.

Prijscategorie

De Cubola terrasoverkapping heeft een richtprijs geplaatst voor een vrijstaande situatie van 4 x 4M tussen de 6000 en 8000 € incl.plaatsing en excl.btw. De prijzen zijn voor uw afmetingen zijn makkelijk aan te vragen via ons contactformulier.

Ik wil meer info over de Cubola

Cubola brochure

Voor deze systemen kan u terecht bij onze dealer horpirol