Carports en terrasoverkappingen

Carport Reseda

Carport eigenschappen

Reseda Carport

Het tijdloze model Reseda is heel perfect voor vrijstaande situatie, ze passen bij gelijk welke bouwstijl. Door de eenvoudige vorm is deze makkelijk te plaatsen. De vloeiende lijnen zijn dan ook ideaal voor onderhoudsarme realisaties of projecten. Het warm gegalvaniseerd frame kan mits supplement in alle ral-kleuren gepoedercoat worden. De vloeiende strakke dakconstructie bestaat uit een membraamdoek die schimmelwerend, uv-bestendig en zware lasten kan dragen. Dit model is verkrijgbaar in enkele constructie of als dubbele carport in vleugelvorm. In dubbele uitvoering gespiegeld heb je wel dubbele dragers op de grond, ze zijn dus ideaal als enkele opstelling in de lengte.

Sterkte-eigenschappen

Dit model is verkrijgbaar in stormvaste constructie tot 130km/u. en een sneeuwlast van 10kg/M² zonder enig probleem. De dakconstructie is tevens verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten doek naargelang projecten of particuliere bestemming (coform aan de normen UNI EN 13782:2006, C.T.S. en D.I.N. 4112

Doeken / dakoverspanning

De doeken bestaan uit een matte of blinkende uitstraling, naargelang de eisen van de klant, deze zijn altijd waterdicht met een licht doorlaatbaarheid (poly 650gr/M²) of verduisterende functie (Ferrari doek max cover). Beide doeken hebben een beschermcoating van PDFE.

Uitvoering

De heavy uitvoering is met dikwandige stalen profielen van 5mm. en de light uitvoering is verkrijgbaar met profielwanddikte van 3mm.
enkelvoudige carport structuur
Dubbele carport structuur

Ik wil meer info over carport Reseda