Carports en terrasoverkappingen

Carport Arlinda

Carport eigenschappen

Design carport Arlinda

Ons strakste model in het gamme is heel populair bij een strakke architectuur die eenvoud en vloeiende lijnen hoog in het vaandel dragen. Het warm gegalvaniseerd frame kan mits supplement in alle ral-kleuren gepoedercoat worden. De vloeiende strakke dakconstructie bestaat uit een membraamdoek die schimmelwerend, UV-bestendig en zware lasten kan dragen. Dit model is verkrijgbaar in enkele constructie of als dubbele carport in vleugelvorm.

Sterkte-eigenschappen

Dit model is verkrijgbaar in stormvaste constructie tot 130km/u. en een sneeuwlast van 10kg/M² zonder enig probleem. De dakconstructie is tevens verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten doek naargelang projecten of particuliere bestemming (coform aan de normen UNI EN 13782:2006, C.T.S. en D.I.N. 4112

Doeken / dakoverspanning

De doeken bestaan uit een matte of blinkende uitstraling, naargelang de eisen van de klant, deze zijn altijd waterdicht met een licht doorlaatbaarheid (poly 650gr/M²) of verduisterende functie (Ferrari doek max cover). Beide doeken hebben een beschermcoating van PDFE.

Uivoering

De heavy uitvoering is met dikwandige stalen profielen van 5mm. en de lichte uitvoering is verkrijgbaar met profieldikte van 3mm.

Ik wil meer info over carport Arlinda.