Carports en terrasoverkappingen

Carport Alanza

Carport eigenschappen

Ons model Alanza is een veel gevraagd model voor de projectmarkt. De extra spanners tussen de draagmasten maken hem onverwoestbaar. Door de centrale draagmast is deze koppelbaar met een minimum aan grondhindernissen. Zijn sterkte is zijn eenvoud die in grote oppervlaktes heel goed tot hun recht komen. Het warm gegalvaniseerd frame kan mits supplement in alle ral-kleuren gepoedercoat worden. De vloeiende strakke dakconstructie bestaat uit een gepatenteerd sterk membraamdoek die schimmelwerend, uv-bestendig en zware lasten kan dragen. Dit model is verkrijgbaar in enkele constructie of als dubbele carport in vleugelvorm.

Sterkte-eigenschappen

Dit model is verkrijgbaar in stormvaste constructie tot 130km/u. en een sneeuwlast van 10kg/M² zonder enig probleem. De dakconstructie is tevens verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten doek naargelang projecten of particuliere bestemming (coform aan de normen UNI EN 13782:2006, C.T.S. en D.I.N. 4112

Doeken / dakoverspanning

De doeken bestaan uit een matte of blinkende uitstraling, naargelang de eisen van de klant, deze zijn altijd waterdicht met een licht doorlaatbaarheid (poly 650gr/M²) of verduisterende functie (Ferrari doek max cover). Beide doeken hebben een beschermcoating van PDFE.

Uitvoering

Ik wil meer info over carport Alanza